Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det enda jag har är oxå det största. Det enda som betyder nåt. Mmm... I Love You


Evighet

Söker andras sanningar
Sanningar som synes mig otydliga

Otillgängligheten noll
Interaktionen avstängd

Låser in mig
Tätt intill med dom enda jag älskar
Dig och Dig
Den här är till er




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-03-18 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje