Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORTOM ALLT FÖRSTÅND

BORTOM ALLT FÖRSTÅND

Som den ledstjärna
jag följt
tänder det ett hopp
En mörk himmel med
ljusa förtecken
Kan man förvänta
under
eller en försiktig önskan
Horisonten ger ett
uttryck av längtan
Bortom Allt Förstånd

Mr G







Fri vers av Mr G
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-03-18 20:38



Bookmark and Share


    Geerpop
Mycket fint skrivet
Bilden är riktigt förtjusande

Geerpop
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G