Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se upp


den vackraste blomman
fann jag ej på marken

utan i trädet




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-03-19 08:07



Bookmark and Share


  *Camilla*
Oj oj oj
denna var bra !!
:)
2007-04-05

  minette
mm,man vet aldrig var man hittar guldkornen,,:)))
2007-03-21

  Ola Rydberg
Häftig betraktelse
2007-03-19

    Erika H
det är detta... som ger livet krydda... vi vet aldrig vad som väntar eller var!!!
en skön text som får mig att le stort
2007-03-19

    sunnanvind
Ja det gäller se där man inte förväntar sig att finna något...där finns skatterna...
2007-03-19

    Maria Malm
Ibland gör man de bästa fynden på oväntade platser..
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP