Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

 

 

Jag saknar Dig Dig-

dig min ljuva älskare

Min egen lilla mördare

Min aldrig blödande hjälte

 Dina händer släpper mina

faller från höjderna du reste mig till

 

Inga fler hjärtan kan banka i mig kära du

ty smärtan är för stor nu

Och jag saknar ditt sätt

att skära mina handleder

Allt det forna lämnar mig

allt som var Du

 

Aldrig igen kan den

luftbyggda spjälsängen byggas på nytt

inte längre kan jag leva

ty allt jag hade

var det osynliga barnet och du

och nu finns ju inte längre Du




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-03-19 09:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"ty allt jag hade\" beskriver en längtan.. en saknad som berör...
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*