Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värkande längtan, längtar verkande

 

min axel värker

av längtan efter ditt huvud

där vid mitt nyckelben brukar du vila

 

efterverkande, görande, arbetsbörda

 

vila

jag längtar verkande




Fri vers av Helene Månsson
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-03-19 15:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ett längtans diktverk... kroppsligen.. tycker om..
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma