Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGONRODNADEN

MORGONRODNADEN

Morgonrodnaden kommer med ett
uppvaknande att idag finns jag kvar
Lite av ironin finns inom en kvar
men man försöker att skölja av sig
nattens demoniska makter

Solen ser man genom ett dis av en slöja
av förundran kan ljuset
fortfarande ge den värme
som jag saknade i natt

Den insikten kan jag ta till mig
men jag kan också förkasta den.
En blick av den svages anlete styr
bort ifrån detta oantastliga land

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 156 gånger
Publicerad 2007-03-19 15:18



Bookmark and Share


    Geerpop
Mycket vacker dikt med morgonen i ett
härligt perspektiv
Jag tycker mycket om denna dikt tack

Geerpop
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G