Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även om jag är kär


mitt hjärta det bultar

 

pulserar i mitt inre

 

för vem

 

 jo för

 

mig




Fri vers av Helene Månsson
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-03-19 16:07



Bookmark and Share


  Ronny Berk
snyggt.. kärleks hjärtan pulserar rött o hett..
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma