Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att fånga upp något på vägen ner är något lättare





ingen erbjöd honom
ett handtag

och det var inte längre
lika högt i tak

när han nu kastade upp
armarna i luften












Övriga genrer av alfa VIP
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-03-19 18:23



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Träffande möte mellan en mänsklig gest och en modern metafor.
2007-03-20

  Christer VIP
den här får mig
att fundera alldeles lagom

gillar bilden av att kasta upp
armarna i luften
mycket

/c
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén