Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problem med kartan



Det är så lätt

att gå vilse i

dig



när jag inte minns

vägen hem till

mig




Fri vers av Carlita
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-19 18:46



Bookmark and Share


  john ekström
lite som ordspråket; man kan inte älska någon förrän man lärt sig älska sig själv. Fick den känslan.
Tyckte denna var så smart för så få rader. Fin.
2008-08-31

  Primavera
Kort och koncist ... och VACKERT!!
2007-04-10

  Markattan
Träffsäkra rader.
2007-03-21

  stronza
Precis så är det ju
2007-03-21

  Thommy
Låter vackert och samtidigt sorgligt
2007-03-20

  J P VIP
Fortsatt mycket träffsäkert...

Hur lyckas du?
2007-03-20

  Tosan VIP
Mycket träffsäker! Känns igen!
2007-03-19

  Lilla My* VIP
Få ord som är tänkvärda! Absolut!!
Snyggt skrivet!
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita