Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det jag så barnsligt håller fast vid

 

 

det andetag som ingen andas

det brutna ordet i en mun

 

lilla gula varelse av lugn

jag ber dig tystna

 

aldrig

 




Fri vers av Carlita
Läst 1024 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-07-09 00:36



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
"lilla gula varelse av lugn"

faller mjukt och vackert!
2008-08-21

  Antropofagen
Kycklingsdunig.
2008-08-05

  isidore
länge sen vi snackade nu, vi kan väl höras snart.
2008-07-24

  Mikael Lövkvist
Strålande poesi.
2008-07-18

  ms. r ghazale 2
briljant
2008-07-12

  stronza
nu ger du mig gåshud igen. när jag läser förstår jag varför jag en gång sparade dig...
fantastiskt vacker!
2008-07-12

    Mr.painter
kanoooooooon 777777777 bananer för den här
2008-07-09

  Erik L
Det vilar ett gåtfullt skimmer över denna dikt. Gillas!
2008-07-09

    ej medlem längre
Denna gula lilla varelse som ska vara tyst...aldrig ger mig huvudbry men jag gillar titeln:))
Kul och se dig!
2008-07-09

  DanSan
****************************

Nej snälla du .. . . sorgesamt i
en verklighet som kan kännas så
väldigt betungande . . .

Önskar dig allt det bästa, Dan

***************************
2008-07-09

  Larz Gustafsson VIP
Lugnet...så välbehövligt i en tid av stormar.
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita