Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nästanverklighet


Horisontduggaren

 

 

att klistra fast vår kontur

i en sjunken sjö

 

att se var vi börjar, var vi slutar slutar

 




Fri vers av Carlita
Läst 1016 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-06-11 22:54



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
bra skrivet!
2008-08-21

  Antropofagen
Du trollar och trillar och slår den på rull.

På nåt vis.
2008-08-12

  Mikael Lövkvist
Hypnotisk. Meditativ. Skön.
2008-07-18

    ej medlem längre
så underbar och enkel
2008-06-24

    Skye
Den här kommer jag nog att läsa flera gånger innan jag når dess rätta innebörd.
2008-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Hur det än är vill man ha en viss stadga och struktur i tillvarons djungler.
2008-06-13

  VITRIOL
Är tillbaka och fröjdas över ett här romantiskt fossilt poesiuttryck. Har sakanat dina ord under mitt uppehåll :)
2008-06-12

    Mr.painter
Braa
2008-06-12

  Erik L
Gåtfullt skimmer över denna. Tål att läsas och tolkas mer än en gång.
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita