Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min självkänsla brinner


Idag vann jag

Jag segrade

Han stöp

med ansiktet i gruset.



Idag vann jag

Tillbaka

Det som tagits från mig.


Jag stod rak

med solen i ryggen.

Min självkänsla brinner...




Fri vers av Sway
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-20 16:52



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart! Måste vara en skön känsla!
2010-01-19

    Mr.painter
Kanon
2009-02-07

  Karvo
Du lyckas verkligen förmedla den starka självkänslan på ett bra sätt. Snyggt!
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway