Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla pappa se mig se mig



pappa satt i soffan och läste tidningen
jag gick runt honom gjorde allt för att få hans
uppmärksamhet

jag log skrattade försökte prata
jag var bara ett år
han rörde inte en min

jag var totalt ointressant
och osynlig för honom

de gjorde så ont
ville skrika pappa se mig se mig
varför vill du inte ha mig

vad har jag gjort för fel

är jag för ful
är jag inte tillräckligt snäll
är jag inte tillräckligt intelligent för dig

jag gjorde allt för att vara tillags
för att han skulle se mig
vilja ha mig

men inget hände han lämnade mig
mina sår efter detta är djupa

gör nu allt för att få bekräftelse
från män fast jag egentligen
hade behövt det från min pappa

hur bryter jag detta mönster?

har själv inte hittat svaret än
bara insikten om mitt beteende








Fri vers av Lilla My
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-03-20 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla My