Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föräldraskapets kvalitetstid


komihåglistan
blev när hon målat färdigt

kärleksbrev till mig




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-03-20 18:50



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Så rart!
2007-03-22

    sunnanvind
Igennkänningsfaktor här...Visst är de underbara! Gulligt skrivet!
Mamma, du är min lilla ros! utbrast min häromdan!
2007-03-20

    Erika H
i det flöde som är barnens finns ingen tid som är sämre eller bättre, inget papper för viktigt
för att säga det som betyder mest
underbar text
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP