Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hysteri - ironi


EkonomiSymfoni

I desperationens mörker gömmer sig den djupaste av sanningar.
Du är inte ensam.

Du är inte den första som tappat bort dig på vägen mellan
sanningen och livet.

Du är heller inte den enda som med hjälp av pantburkar
kastat ihop en samvetsnyttig middag.

Du är knappast heller ensam om att känna en osviklig rädsla
inför de okända.

Du som känner den där bördan av det dåliga samvetet
du är inte ensam.

Ensamma är de som har allt.
De som inte behöver känna efter
eller räkna korvören.

Hur mycket mer levande är inte alla vi som lever på hoppet mellan lönecheckarna?
Fan vad de känns att leva när en endaste utsvävning spränger hål i den sedan länge tomma sparbössan!

Ja, här är gudagott att leva mellan lågprisalternativ och kuponghysteri!

Och bäst av allt
Du är inte ensam.




Övriga genrer av Labra lege
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-20 22:20



Bookmark and Share


  ia VIP
banne mig dagens sanning
och total ärlig!
kanon!!!!
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege