Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom bläckets brådjupa mörker

Du har dansat över lustens sommarängar

Stigit mot den rena och fria skyn

I ett virrvarr av ångestens och smärtans tunnlar du färdats

Men du har tigit när du behövts som mest

Elden ska rena dig

Genom bläckets brådjupa mörker skall du stöpas

Min smärta och mitt botemedel

Du är Ordet




Fri vers av Dangereux
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-03-21 09:07



Bookmark and Share


    Erika H
det tänkta, det talade, det skrivna
alla med enorm kraft... orden
de som kan öppna eller stänga
vilka dörrar som helst

din text smakar mer, som en början på något nytt, något större

gillas mycket
2007-03-28

    Bodil Sandberg
Helt underbart...hur ORDET blir en bubbla i själen...hur den växer och spricker i hjärtat..och blir till ord ord...härlig poesi!!!!
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Dangereux
Dangereux