Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är han


varje natt kommer han
som har hand om förpackningen



vi pratar inte med varann
han gör sitt jobb
tar lite grann av min storlek och kraft


sakta men säkert går han tillväga
medan jag skulle vilja gömma mig


eller vakna av att någon säger;
Kära vän så konstigt du tänker

det där är bara sådant du drömmer




Övriga genrer av Bim
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-03-21 13:51



Bookmark and Share


  Maud Li
Han borde ta långsemester!
2007-03-21

  LillSandra
VA FINT**
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Bim