Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTRIDÅ

SLUTRIDÅ

Slutridån var knappast något man hade
tänkt eller förväntat
Att riktigt slå bakut och säga det man
vill men inte att göra
Kraften av detta var starkt så smaken
av blod kändes
Kan jag någonsin kunna vara dem till
lags eller är jag för rebellisk?
Vem kan strida när inte ens murgrönan
når upp på barrikaden


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-03-21 15:38



Bookmark and Share


    Josse G
Det kommer på en slutridå för oss alla
Bra

JossG
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G