Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg till och jag är i himlen.


Jag står där,
på kanten,
nära till ingenting,
nära till allt,

Jag kan välja,
antingen stanna där jag är,
eller försvinna ut i ingenting.

Försvinna dit man bara ser en horisont och en oändlig resa.


Försvinna bort,
försvinna ut i ingenting.




Fri vers av vapendragare
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-03-21 20:46



Bookmark and Share


    Mi11ie
låter otroligt underbart för mig just nu. bara försvinna från allt. bra skrivet.
2007-03-22

    henley
Vilken underbar dikt vännen . väcker många frågor på vad som händer efter döden . vi alla undrar ..
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare