Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en visa som till slut hittade hem


KÄRLEKSVISA I MOTVIND

Jag sjunger en visa i motvind
en visa i uppförslut
den handlar om en kärlek
som aldrig kan ta slut
För den så vill jag kämpa
med både näbbar och klor
för den är mycket större
långt större än vi tror

Den klarar alla stormar
den trotsar varje orkan
den vaggar oss våldsamt om natten
för oss framåt på dan
En motvind den ger styrka
ett uppförslut ger kraft
den kärleken är det största
som jag någonsin haft

Min visa kryssar mot vinden
i en vindlande vilse seglats
Mitt hjärta fylls av värme
som knappast får plats
Och solen kysser horisonten
så snabbt tar en sommarnatt slut
jag strävar hemåt i motvind
och älskar varenda minut




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-03-21 22:41



Bookmark and Share


  Elvira.L
Jag älskar den här sången. Jättevacker text och jag hör melodin inom mig när jag läser. Bra!
2007-03-22

    *Zenobia*
O så en vacker melodi till ja......till den vackra dikten....*L*
2007-03-22

  minette
mmm,,säger jag bara,,,underbart
2007-03-21

  Carlita
fin! gillar speciellt mittersta delen.. men även hur hjärtat fylls av värme som knappt får plats!

sött o gött :)
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth