Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ung kärlek...


Kär?

Kan denna kärlek vara ny och fin?
Varför tänker jag då på det som hände för länge sen?
En kärlek utan smärta,
Bara skratt och blommor, och massa pussar och kramar?
Kan man någonsin glömma att man har älskat tills man spricker av lycka?
Att det viktigaste var när och hur länge vi skall pussas,
Att varenda stund utan dig gjorde ont,
Så ont…
Vill ju känna så igen, inte med dig, men med någon annan,
För du skall alltid förbli min fantasi, en kärlek som kunde inte flygga,
En varm kyss i kinden,
En kram…
En sång om mina ögon och dina läppar…
Och våra tankar,
Vi for ever ,and ever …
Så underbart naivt.
Massa planer, massa idéer, så vackra,
Så duma,
Men det var vi, det var underbart,
Så underbart att vara ung,
Dum och kär…




Fri vers av Destino
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-03-22 00:28



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
mmm..=)...härlig känsla.. några stavfel bara men man förstår..kram
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino