Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNA POETER

SANNA POETER

Sanna poeter skriver inte med pennan
om sin smärta
Utan de frigör bläcket som flyter
från deras hjärta

Mr G





Fri vers av Mr G
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-03-22 13:56



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Helt
enkelt...
2007-03-23

    Geerpop
Vad fint skrivet
det stämmer precis

Mr G
2007-03-22

    Josse G
Visst är det så. Det var bra
beskrivet

JossG
2007-03-22

  Thommy
Riktigt bra.
2007-03-22

    Josse G
Helt rät fångat
Bra

JossG
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G