Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Totalt förvirrad



du såg min själ med full respekt
det öppnade mitt hjärta

det kändes i min kropp
när du höll om mig så mjukt

mitt huvud säger
men hallå

han är inte mannen i ditt liv
du har själv skrivit din framtid

det var någon som sa till mig att man
kan förstöra den också

och det tror jag att jag redan har gjort

nu är jag totalt förvirrad
jag var så säker på min
starka intuition och magkänsla

men nu är allt helt upp och ner
och både intuition och magkänslan
lyser med sin frånvaro

vad är det som händer med mig????

Det är väldigt skrämmande att
tappa all kontroll
brukar alltid veta vad som ska hända

mitt facit och min inre handledning
är totalt borta










Fri vers av sabina stark
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-03-22 16:49



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det här var en öppen och rak text som borrade sig nära med stor känsla. Snyggt.
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark