Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvalifiserat ord---- och annan skit av blivande högstadie-terrorist


Yrkesknepigt

Att studera är att lära sig mera
att fundera
spekulera
kalkylera
repetera

med mera


Att lära ut är att öppna sinnet
acceptera svinnet
träna minnet

Vad var det han hette den där killen nu igen?


Att möta elever är att våga
ställa fråga
ibland såga

Vad var det han hette den där killen nu igen?


Att vara autoritär är att hitta stilen
rätta bilen
i rätta filen

Men vad hette pojkfan?!


Att vara akademiker är att acceptera
att man ständigt måste
fundera
analysera
spekulera
kalkylera
repetera

MEMORERA








Emil!EEEEEEEEEmil var det ju, YES!!
Jag kommer att bli den grymmaste läraren!!!




Övriga genrer av Labra lege
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-03-22 18:47



Bookmark and Share


  Karvo
Såklart du blir! =)
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege