Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEMONERNA I ENSAMHET


DEMONERNA I ENSAMHET

När ensamhetens demoner kommer och är i oro klädd
Har man mycket lite att ta till man blir riktigt rädd
Man intalar sig själv att visst är det bra att vara själv
Men innerst inne vill man ha en vänner som en flytande älv

Hur mycket ensamhet finns det och gör människor illa
Detta är en verklighet, ingen kan säga de är imbecilla
Man kan bo en stor stad och känna denna ensamhet så stor
Det fanns mycket mer gemenskap förr, det sa min mormor

Vi är skapta för att ha människor omkring oss var dag
Inte bara några minuter som det är i ett vårdlag
Tankarna far ju naturligtvis runt varför ska det vara så
Man hade det bättre när man bara hade ett rum och kokvrå

Kommer ingen och hälsa på, nej de har så mycket att göra
Föresten så har de ju en riktigt lång väg att köra
Ja, men bodde dem inte i stan, då är det ju ganska så nära
Så glöm inte bort att besöka dina vänner och dina kära

Mr G










Fri vers av Mr G
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-03-22 19:09



Bookmark and Share


    Josse G
Jag vet precis vad du talar om.
Javisst är deta mycket viktigt

JossG
2007-03-22

  Neal
Så sant, men dock så lätt att glömma !
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G