Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kvällen skrev jag en kärleksdikt. Så här var den: (del 5)







Säj?









Fri vers av Skymningens Miia
Läst 628 gånger
Publicerad 2007-03-22 19:41



Bookmark and Share


  Neal
#All along the watchtower
The princess kept their view
While all the women cameAnd went
bare feeted servants too
Outside in close distance
A wild cat did growl
Two riders were approaching
And the wind began to howl.#

B.D.
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia