Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuggad måne


månskugga av sol

eller var det nattens väsen
som gav den mörker




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-03-22 22:14



Bookmark and Share


  Hinata
Bra haiku!:)
2007-03-23

    Erika H
mm.. nattens heliga och oheliga väsen
färgar med närvaron i olika nyanser
av svart
njutbar läsning
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP