Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömska hjälper

kära

av ren
överlevnadsinstinkt
har jag utrustat mig

med kort minne




Fri vers av Anders P VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-03-23 10:19



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hehehehehehe......
2007-03-24

  Stardust VIP
Jag ler, män har den förmågan. Ja.
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP