Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag var kär i dig en gång och då skrev jag den här och den är gammal men jag tycker om den.


Jag hatar din gröna tröja

jag hatar din gröna tröja
jag vill bara slita av dig den
bränna upp den
slänga den åt helvete
tillsammans med allt det där som aldrig blev vi

och jag önskar att du kunde göra dig av
med de rosa kalsongerna
och kajalen och
tröjan med Puh
så jag slipper bli ledsen för att jag aldrig får se det ordentligt

jag vill att du tar bort dina
ollonmössor
med text och utan text
radera dem från min hjärna
jag vill inte minnas dem och ditt underbara hår

jag har sagt det hundra gånger om
jag är inte kär inte i dig
inte nu och inte sen och inte förut
jag är inte kär i dig
men jag är så jävla dålig på att ljuga




Fri vers av Patetpoet
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-03-23 10:23



Bookmark and Share


  David Knutsson
Bra! :) Gillar att den e aggresiv, fast ändå inte :)
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet