Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, hej och välkommen. Terve toule


en tonårings underbara värld

Välkommen till en normal tonårings underbara värld

Knulla, röka, supa, slåss
vill bara vara som hon förstås

Raka armar, ben och mus
alla ska in inunder din blus

Spraya, styla, fixa, greja
sminka över naken feja

Dricka, skratta, däcka, spy
jackan var ju alldeles ny

Inte äta, träna mera
valkarna blir bara ännu flera

Spegel, spegel på väggen där
jag vet att jag fetast i landet är

Kyssas, hångla, kondomen opp
han tryckte den hårt in i min kropp

Gråta, skära, skrika, slåss
vill bara vara som hon förstås


Välkommen till en normal tonårings underbara värld




Fri vers av Patetpoet
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-03-23 10:25



Bookmark and Share


  Den Gråtande Nihilisten
hihi



.............inte mycket till kommentar. Snarare en omevetet anti-intellektuell spypåse, frusen i pannkakan i Plutos högra vinge. Oh, mänskligheten!
2008-08-04

  Marta Nnilsso
vi erkänner oss träffad, vi är oftast sånna,
bra skrivet ;D
2008-06-25

  Marreb
Hm... är det så illa?
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet