Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den är gammal den med. men det gjorde så satans ont då.


jävla liv

och livet bara skrattar åt mig och glor med sina
döda röda ögon medan skavsåren bara blir större.


och soundtracket till mitt liv är bara skrik och gråt
och bakgrunden är ett svart hål som ingen kan se

klockorna fortsätter gå
trots att jag ber dem stanna ett slag
stanna så jag får vänta
reda upp allt som har hänt
och gå vidare

men de bara hånar mig och tickar vidare


Precis som spegelbilden, som bara glor och säger att du är ingen hjälte, för hjältar måste alltid le så du har fel, igen.


och kvällarna får mig att somna på söndergråtna lakan av bomull som växer i munnen när jag försöker tysta mina desperata skrik.


efter hjälp




Fri vers av Patetpoet
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-03-23 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet