Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANN KÄRLEK TAR ALDRIG SLUT

SANN KÄRLEK TAR ALDRIG SLUT



Sann kärlek har inte något lyckligt slut på sagan
Utan den tar aldrig slut ,den här tidningsbilagan
Kärleken är evig och blir inte någon second hand
Den är lika vacker som sommaren är på New Zeeland

Varje morgon är den ny och den behöver inte rustas upp
Den är inte ute efter att göra någon speciell statskupp
Utan man kan lita på den i alla väder, vinter som vår
Den tar till och med ingen notis om några näshår

Vem söker inte den sanna kärleken, just nu i livet
Ett ämne som har blivit belyst riktigt så där hängivet
De klart att kärt barn har många namn, med den äran
Men finns det någon manual i den här kärleks läran

Den kommer säkert utan att man behöver göra så mycket
Kanske det räcker bara med en vink i ansiktsuttrycket
Inga sex timmars dagar utan den jobbar riktigt på heltid
Så sann kärlek har aldrig något lyckligt slut, den är för alltid


Mr G











Fri vers av Mr G
Läst 500 gånger
Publicerad 2007-03-23 10:36



Bookmark and Share


    Geerpop
Fantastisk bra dikt
Du skriver otroligt bra.
Man njuter varje gång

Geerpop
2007-03-23

    Josse G
Helt rätt sann kärlek tar aldrig slut
Den är för evigt
Väldigt bra dikt


JossG
2007-03-23

    candy__me
verkligen bra :)

kommentera gärna mina också :)
2007-03-23

  Blumma.
Oo, verkligen fin. Det är så det ska vara ^^
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G