Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅSTE MAN VARA MER ÄN MÄNNISKA

MÅSTE MAN VARA MER ÄN MÄNNISKA


Vad hade jag att säga emot
denna vanmakt
Den kom plötsligt den riktigt rusande in
När den var där beständigt kände jag
att nu är min tid förbi

Kan någon känna det jag känner
har varje människa en kompass att läsa av
en nål som bara kan visa men inte kan
avläsas
Nästa dag samma betingelser.
Måste man vara mer än människa

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-03-23 23:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vanmakt är en maktfaktor av stora mått. Den kan sluka en helt och håller en i ovisshet om framtiden och det egna jaget..
Ibland måste man vara mer än människa......för att gå som segrare mot vanmakten måste man tya mera....
Bra skrivet om svårt ämne...
2007-03-23

    Josse G
En mycket bra fråga tycker jag
Man undrar FAKTISKT

JossG
2007-03-23

    Geerpop
Ja tyvärr verkar det så ibland

Geerpop
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G