Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRATTET ÄR SJÄLENS MUSIK

SKRATTET ÄR SJÄLENS MUSIK



Skratt är verkligen själens musik och läker faktiskt sår
Glädjen blir så stor att ögonen fäller ut en och annan tår
Det finns så mycket man kan glädas åt, så tar till ett skratt
Energin blir så stor så man kan mäta det i megawatt

Varför är det så lät att minerna bli sura och riktigt vrånga
Nej här gäller det att turbinerna kan göra mycket ånga
För ett skratt förlänger livet säger de, det är nog sant
Här fodras det kanske ibland att man är skrattets predikant

Det förlösande instrument vi har att ta till har ju fantastiskt
Bara det blir med värme och hjärta och inte bli sarkastiskt
Så är det mumma för själen och vi glömmer bort det trista
För gå genom livet sur har man inget för, när man ligger i en kista

De får anställa några ambassadörer som åker världen runt
Att skrattet kan till och med vara bättre än en stor sedelbunt
Hånskrattet är det ingen glädje med, så den tar vi inte med
Så låt skrattet vara din vägvisare på livets motortrafikled


Mr G










Fri vers av Mr G
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-03-24 08:19



Bookmark and Share


    Josse G
Javisst skratta så mycket du kan för visst lättar det.
Man måste kunna skratta lite i livet

JossG
2007-03-24

    Geerpop
Ja, det är bättre att skratta som man gråter
än at vara sur.
Skrattet är nog det bästa man kan ta till

Geerpop
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G