Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Lisa 14


klippet hörs nästan

 

tänk, jag hör det nästan

 

det sista snäppet från

 

saxen

 

snart är du fri

 

 

tidigt?

 

nja, snarare i din takt 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-03-24 13:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
jag ser en flicka som snart är kvinna.. hur o när klippa banden... klokt med \"i egen takt..\" en känslodikt med fint anslag..
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma