Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jonas + Amanda


Marskärlek


bara för att du och jag är
mycket varmare tillsammans -


för att vi smittas av samma
epedemi av livsglädje

trots vissa små incidenter av
MISSTRO

som vi allra helst vill glömma



- är ju du och jag som gjorda för varandra




Fri vers av A Ocean
Läst 463 gånger
Publicerad 2007-03-24 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..