Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fryser om fötterna

Det finns olika sorters människor

Dom som alltid trampar i skiten, och dom som går runt den

Dom som tar på sig varma skor när det är kallt ute

Och dom som inte inser sitt misstag innan de är ute i kylan

Jag är en av dom som alltid trampar i skiten

Och visst är det klart som fan att jag har sandaler på mig mitt i vintern

Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder




Fri vers av Poison Ivy
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-02-20 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy