Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardag du och jag

Sommardag du och jag
Du ger mig liv du ger mig lust
Svala nätter heta dagar
Tunnelbanan skyndar fram
Gruset dammar
En dag med dig en dag med mig
Kisar mot solen
Dina stora händer håller mina små
Gillar du mig gillar jag dig
Torr i munnen
Lite mycket i solen
Hett och hårt
Kjolen blommig byxan blå
Lever för dig lever för mig
Ser dina stora blå mina stora små
Sommardag du och jag




Fri vers av Poison Ivy
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-02-20 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy