Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla hand

Se det lilla barn som gråter
i skuggan av din själ
Trösta ge det styrkan åter
du vill bara väl

Se det lilla barn som lider
när du bortåt far
Plåstra när dess hjärta svider
Lova stanna kvar




Fri vers av Bofink
Läst 486 gånger
Publicerad 2007-03-25 00:39



Bookmark and Share


  aftermath
ömsint berättat
2007-03-27

  Jessica Ebbesson
Dina ord berör. Fint skrivet!
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Bofink