Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SOM ONT SÅR

DEN SOM ONT SÅR.


Kunde jag som en av de utvalda
säga nej till detta
Den stagnation av falskhet kunde
jag inte bara drömma om
Livet var ett töcken av vad ironins
spel inte kunde nå fram
Ursprunglighet var något som
jag inte hade förstått
Det hala golvet av såpa förde mig
Rakt in i Lejonets Kula




Fri vers av Mr G
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-03-25 10:53



Bookmark and Share


    Geerpop
Många sår för mycket ont nu i världen
Den frukten får vi snart skörda om inte idag
så kanske i morgon

Geerpop
2007-03-25

    Josse G
Precis är det inte lättare att inteförsöka
såpa golvet för andra

JossG
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G