Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker

Jag tänker, lyssnar och ler .
Jag fäller en tår när du inte ser.
En tår som sakta rinner ner på min sårbara kind.
En tår som alltid kommer att fortsätta rinna.
Jag tänker på det var eviga dag, om det är meningen
att det ska vara du och jag.
Om det är meningen att jag och du ska vara vi.
Jag har tänkt på detta länge, tänkt på dig.
Jag vill inte att våran underbara saga ska ta slut.
Jag vill att den ska fortsätta. Jag vill leva mitt liv med dig.
Just nu känns de som vi behöver vänta, vi behäver ta reda på
om de är vi, om det är så det ska vara.
Jag tänker låta oss sakna,
tänker ta reda på om du är den rätta.
förlåt, men de finns inget annat sätt att ta reda på de..




Fri vers av Marielle
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-03-25 12:29



Bookmark and Share


    Bofink
Början känns som något jag läst tidigare, i sisådär sjuhundra dikter förut, men det utvecklas till mer. Annars hade jag inte fortsatt läsa. Du skriver om funderingar över kärleken, det gör ont att läsa, att ni måste sakna.
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle