Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blindad tro

Jag väntar på känslan.
Allting svartnar i panik.
Jag flyr blint,
letar
på jakt efter mitt sagolika liv.
Jag blundar
ser dig framför mig.
Du med den svarta målade själen.
Vi skyltade med förfalskning,
ditt riktiga jag.
Jag föll,
du stod kvar.




Fri vers av Emmsan..
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-03-25 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmsan..
Emmsan..