Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan

Pennan mot papperet för att rita bokstäver
forma ord och bygga meningar
Pennan på papperet för att avreagera
misshandla och lämna tafatta avtryck
av tankar som ännu inte nått sin sista destination

Är du ensam som jag? Eller mig?
Är du fast med dina tankar och en vilja
att slippa?

Är du också smittad och avslagen?
Ständigt trött och långt ifrån ditt mål?
Är du också vilsen i lättjans dimmiga träsk?
Längtar du med efter andras samtal för att
slippa ditt eget?

Är du på väg?

Med pennan mot papperet ritar jag tankar som
förblir tysta
Med pennan mot papperet bygger jag
meningar som urvattnas och bleknar
med tiden
Med pennan mot papperet skriker jag i ångest
och vrålar i tystnad
Med pennan mot papperet vinner jag krig
och krossar all motstånd
Med pennan mot papperet är jag alltid för
evig och kanske aldrig riktigt ensam

Så är du kanske vilse som mig?

Eller jag?

Är du sådär?




Fri vers av Bodha*
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-03-25 19:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är nog precis så där...*L*
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Bodha*
Bodha*