Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man skulle veta att det hade varit ens sista dag?


En dag till?



Hade jag haft bara en dag kvar att leva, skulle jag då ändra på nåt?
Skulle jag göra något annorlunda?

Jag skulle vakna lite tidigare kanske
För att kunna njuta över att se diig och vår lilla guldklump som sover så sött bredvid oss…
Skulle då titta på Er och vänta tills Ni vaknar och med stora ögon, fulla av glädje och lycka för att det är just mig Ni ser just nu…

Och inte mycket skulle jag ändra,
Kanske ringa till några fler,
Kanske skriva något mer,
Mest av allt skulle jag bara vara JAG,
Tagit det lugnt,
Njuta av varje ord,
Varje andetag,
Varje leende vi delar med varandra.
Skulle säga en massa också
Jag älskar dig,
förlåt för allt det onda,
Skulle säga en massa
Så Du vet hur jag känner,
Hur jag älskar hela Dig

Hur stolt är jag att vara det vad jag är för Dig!




Fri vers av Destino
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-03-25 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino