Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS MUSIK

KÄRLEKENS MUSIK

Morgonens ljummaste
bris
Nynnar hennes refräng
De tunna gardinerna
Dansar muntert
Runt min fönsterruta

Vindens klockspel
Ringer i mitt öra
Förenar, som om den
stod på kö
Översköljer mitt hjärta
Med kärlekens musik


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-03-25 22:37



Bookmark and Share


    Josse G
Kärleken är rena rama musiken
Bra skrivet

JossG
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G