Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En detalj


Bara du

När du talar med din dämpade röst
blir jag trollbunden
en lyckosuck kommer över mina läppar




Bunden vers (Haiku) av MonaLisa
Läst 522 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-10 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa