Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihålig?

Ibland känner jag mig tom.
Undrar om det finns något jag.
Är jag bara en yta?
Likt lego, klossar av min själ som är framställd och
byggd av någon annan?

Är jag tom eller är jag bara fylld med tomhet?
Det gör så ont.




Fri vers av seratonin
Läst 535 gånger
Publicerad 2007-03-26 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

seratonin