Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårjobb

Isen måste bort
framför förrådsdörren

vi hjälps åt
du och jag
solen

jag med spett
och spade
du med dina
värmande strålar




Fri vers av Anders P VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-03-26 12:20



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
producerat i samarbete
med Naturen AB
snyggt!
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP