Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
John Blund verkar inte infinna sig varje kväll...


John Blund eller Sömnlöshet

Vart har John Blund
tagit sin sand?
Kanske bort till Drömmarnas Land.

Men han glömde
mig på vägen
Jag kan inte höra stegen

Av hans barfotafötter som
trippar så nätt
på John Blunds eget, tysta sätt,

Ej heller det tysta gäsp som
brukar smitta
Finns någonstans att hitta

Jag snurrar och jag vakar,
funderar så det knakar

Allt, innan månen ser den själ
som John Blund råkade glömma
ack, nu ska du åter då drömma.




Fri vers av Soleii
Läst 502 gånger
Publicerad 2007-03-26 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soleii
Soleii