Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt


Sorgefärg

Onyx-svarta tårar
Målar mina vita kinder,
Torkar vid min röda mun




Fri vers av Soleii
Läst 567 gånger
Publicerad 2007-03-26 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soleii
Soleii